top of page

De ce sunt uleiurile esențiale Plant Therapy o alternativă excelentă la uleiurile Doterra și Young Living

Dacă sunteți în căutarea uleiurilor esențiale de înaltă calitate, este important să înțelegeți diferențele dintre mărci. În acest articol, vom explora motivele pentru care uleiurile esentiale Plant Therapy sunt o optiune excelenta atunci cand sunteti in cautarea unor produse pentru aromoterapie de înalta calitate, la prețuri corecte, dar fără a vă înrola in cadrul unei rețele MLM (Marketing Multi-Nivel), precum cele dezvoltate de Doterra și Young Living.



Set 3 uleiuri esentiale Plant Therapy vs. Doterra vs. Young Living
Set 3 uleiuri esentiale Plant Therapy vs. Doterra vs. Young Living

1. Transparența și controlul calității:


Plant Therapy se evidențiază prin transparența în ceea ce privește sursele de materii prime și procesul de producție. Compania este dedicată furnizării de uleiuri esențiale de înaltă calitate și se supune unor standarde riguroase de control al calității. Fiecare sticlă de ulei esențial Plant Therapy are o serie imprimată direct pe sticla (nu pe eticheta), ce poate fi verificata de oricine dorește pe pagina uleiului respectiv pe site-ul www.planttherapy.com. Fiecare lot de ulei esențial trece prin procesul de testare GC / MS, teste efectuate de laboratoare independente! Acest lucru este incredibil de valoros pentru cei care doresc să știe absolut totul despre produsele pe care le folosesc.


Rapoarte GC-MS obtinute pentru fiecare produs Plant Therapy
Rapoarte GC-MS disponibile pentru fiecare produs Plant Therapy

2. Diversitatea și disponibilitatea produselor:


Plant Therapy oferă o gamă extrem de largă de uleiuri esențiale și produse pentru aromoterapie, adaptate pentru diverse nevoi și preferințe. Fie că sunteți în căutare de uleiuri esențiale pentru aromaterapie, pentru îngrijirea pielii sau a parului, pentru casă, pentru adulți sau pentru copii, Plant Therapy oferă o multitudine de opțiuni.


De exemplu, gama de uleiuri esențiale destinate copiilor, KidSafe, creată împreună cu Robert Tisserand, cercetător și aromoterapeut cunoscut la nivel internațional pentru munca sa în aromoterapie și, în special în ceea ce privește siguranța utilizării uleiurilor esențiale, este de foarte multe ori motivul pentru care părinții aleg Plant Therapy.

Denumirea aceste colectii, KidSafe spune totul. Cumpărând un amestec de uleiuri esențiale sau un ulei esențial cu logo-ul KidSafe, puteți avea încredere ca acestea sunt absolut sigure de utilizat pentru copiii.

Mai mult, dintre cele 3 mari companii producătoare de uleiuri eseniale, Plant Therapy este singura care pune la dispozitția clienților și o gamă largă de uleiuri esențiale Organice. Toate uleiurile esentiale organice Plant Therapy sunt certificate prin ECOCERT ICO, o organizație de inspecție și certificare complet acreditată prin Programul Național Organic (NOP) al Statelor Unite, standardele pentru obtinerea acestei certificari fiind extrem de stricte. Aceste două mari avantaje fac uleiurile esențiale Plant Therapy o alternativă la Doterra și Young Living.


În prezent, din portofoliul Plant Therapy fac parte peste 400 de produse, dintre care, in jur de 70 sunt KidSafe si peste 50 sunt Organice.

In Romania sunt disponibile peste 100 dintre produsele Plant Therapy, cu livrare in 24-48 ore din stocul Esența Naturii. De asemenea, Esența Naturii poate importa orice alte produse Plant Therapy dorite de utilizatorii din România, gama de produse fiind extinsă constant.


Peste 400 de produse pentru aromoterapie marca Plant Thearapy
Peste 400 de produse pentru aromoterapie marca Plant Thearapy

3. Prețuri mai accesibile:


Plant Therapy oferă uleiuri esențiale de înaltă calitate la prețuri mai accesibile, deoarece nu implică intermediari și comisioane multiple asociate cu modelele MLM. Alegând Plant Therapy, puteți obține produse de calitate fără să plătiți prețuri excesive pentru branding sau numeroase comisioane de vânzare. In Romania, Esența Naturii este distribuitor autorizat Plant Therapy, importul uleiurilor esențiale de la producător făcându-se direct din Idaho, Statele Unite, prin intermediul unui serviciu de transport aerian expres.


4. Acces la resurse educaționale si responsabilitate:


Plant Therapy este dedicată educației și conștientizării consumatorilor cu privire la utilizarea sigură și eficientă a uleiurilor esențiale. Compania oferă resurse online, cum ar fi articole informative și ghiduri de utilizare, precum si consultanță online, pentru a vă ajuta să profitați la maximum de beneficiile uleiurilor esențiale. Utilizarea în siguranță a uleiurilor esențiale este o prioritate pentru aromoterapeuții Plant Therapy și Esența Naturii. De asemenea, modul de vânzare a produselor Plant Therapy, direct pe site-ul propriu sau prin distribuitorii autorizați în diferite țări, face ca persoanele ce reprezintă compania și produsele acesteia să fie aromoterapeuți certificați, avizati să vă consilieze în utilizarea corectă a uleiurilor esențiale.

În comparație, Doterra și Young Living pot avea o abordare mai concentrată pe promovarea produselor lor, persoanele ce le promovează și le comercializează nefiind mereu în măsură să ofere sfaturi avizate pentru o utilizare responsabilă a uleiurilor. Un exemplu relevant în acest sens este legat de utilizare internă a uleiurilor esențiale. În timp ce aromoterapeuții Plant Therapy subliniază importanța utilizării uleiurilor esențiale pe cale orala numai la recomandarea medicului sau aromoterapeutului ce vă cunoaște istoricul medical, reprezentanții de vanzări ai companiilor MLM recomandă adesea ingerarea uleiurilor, fără a avea cunoștinte medicale și fără a avea informații și detalii despre cei cărora le fac astfel de recomandări.


Siguranta utilizarii uleiurilor esentiale
Siguranta utilizarii uleiurilor esentiale

Concluzie:

 

Atât uleiurile esențiale doTERRA și Young Living - atât de populare în România în ultimii ani datorită modelului de promovare utilizat, cât și cele Plant Therapy, sunt produse de înaltă calitate și și-au demostrat eficiența în scopuri terapeutice.

 

În final, alegerea uleiurilor esențiale Plant Therapy, ca o alternativa la cele Doterra sau Young Living poate oferi mai multă transparență, control al calității, diversitate de produse și prețuri mai accesibile, Plant Therapy evidențiindu-se în ultimii ani din ce in ce mai mult ca o opțiune atrăgătoare pentru cei ce caută alternative de înaltă calitate în lumea uleiurilor esențiale.

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page