Povestea noastra

Prima data au fost uleiurile. Am ascultat diverse pareri si recomandari, le-am testat chiar noi, iar apoi le-am recunoscut valoarea, uleiurile esentiale devenind parte din viata noastra. Asa a luat nastere Esenta Naturii, magazin online prin care oferim doar produse analizate si testate indelung, abia atunci cand suntem siguri ca ii pot satisface pe toti cei ce aleg remediile din natura. Deoarece si pretul conteaza in alegerea unui produs, am incercat sa oferim clientilor nostri cel mai bun raport calitate pret. Ne-am asumat ca unele produse poate nu vor fi cele mai ieftine de pe piata, asa cum nici un pret ridicat nu iti garanteaza intotdeauna o calitate pe masura. 

Va oferim cu drag, uleiuri esentiale 100% pure Plant Therapy USA, coliere si bratari cu difuzor pentru aromaterapie, genti si borsete , difuzoare, recipiente  si multe alte produse, menite sa iti faca trecerea catre un stil de viata mai natural, mai sanatos.

Uleiuri Esentiale
Uleiuri esentiale Plant Therapy
Smart Cup
CloudCup este o cana inteligenta care iti reaminteste sa te hidratezi printr-un semnal sonor. Poti urmari cate lichide consumi pe parcursul intregii zile cu ajutorul aplicatiei mobile
Bratari
Bratari cu difuzor pentru uleiuri esentiale
Coliere
Coliere cu difuzor pentru uleiuri esentiale - Aromaterapie
Genti si Borsete
Genti si Borsete pentru depozitare si transport uleiuri esentiale
Sticlute si Recipiente
Sticle si recipiente cu pipeta si roll-on pentru uleiuri esentiale
Difuzoare pentru masina
Difuzor uleiuri esentiale pentru masina (Auto)
Bratari copii
Bratari cu difuzor pentru uleiuri esentiale pentru copii
Promotii
Promotii
Show More

Ai nevoie de un ulei esential si nu il ai in colectia ta? Afla mai jos cu ce  il poti inlocui!

Vrei sa afli cu ce uleiuri esentiale sau amestecuri poti inlocui blendurile  Doterra sau Young Living?

Contacteaza-ne

telefon : 0746531081

Aveți o problemă și nu știți cum să o rezolvați? ANPC (www.anpc.ro) vă poate sprijini în soluționarea acesteia, dacă este vorba de un caz reglementat de legislatia privind protecția consumatorilor.