top of page

Aveți o problema si nu stiti cum sa o rezolvati? ANPC (www.anpc.ro) va poate sprijini în solutionarea acesteia, daca este vorba de un caz reglementat de legislatia privind protectia consumatorilor.

TERMENI SI CONDITII

Acest continut pune la dispozitia vizitatorilor si utilizatorilor Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a magazinului online si a site-ului http://www.esentanaturii.ro/

Site-ul Esenta Naturii (www.esentanaturii.ro)  este operat de societatea SC EVIWAY HOME ESSENTIALS SRL, cu sediul in Constanta, Str Mircea cel Batran nr 49, bl RM, sc B, ap 35, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J13/1417/2017,cod unic de înregistrare 37549769. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, vizitarea si cumpararea produselor de pe acest site) reprezinta un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor mentionate in prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Esenta Naturii(www.esentanaturii.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un acord scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Fotografiiile prezentate pe site au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standar. Acestea apartin site-ului si nu pot fi utilizate fara acordul scris al Administratorului

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Esenta Naturii (www.esentanaturii.rosunt reglementate 

 

CONFORM OUG NR.34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR  ÎN CADRUL CONTRACTELOR ÎNCHEIATE CU PROFESIONIȘTII

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului".

 

Consumatorul nu poate denunța unilateral, în condițiile art. 16, lit. d), e), f), OUG 34/2014, contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate saucare se pot degrada ori deteriora rapid si anume: produse de igienă intimă și produse care vin în contact cu mucoasele/pielea (de exemplu: inhalatoare nazale, etc.).

 

Returul INTEGRAL sau PARȚIAL se face în baza trimiterii unei solicitări prin e-mail la adresa contact@esentanaturii.ro ,  urmând să primiți din partea unui operator indicațiile necesare pentru efectuarea returului (confirmarea acceptării returului conform condițiilor afișate pe site, modalitatea de returnare, adresa pentru retur, etc.). In cazul in care produsul returnat a fost insotit de un alt produs "Cadou", produsul primit cu titlu de "Cadou" trebuie si el returnat.

Esenta Naturii  va înapoia contravaloarea produselor returnate prin transfer bancar. în cel mult 14 zile de la data receptionrii produsului returnat. Atentie! Suma înapoiată nu va contine taxa de transport.

 

Administratorul Esenta Naturii (www.esentanaturii.roface eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Va stăm oricând la dispoziție pentru eventuale clarificări și soluționări ale sesizărilor dumneavoastră, la adresa de email contact@esentanaturii.ro

 

Campanii

 

Campanie promotionala: actiunile organizate de Esenta Naturii (www.esentanaturii.ro, destinate exclusiv persoanelor fizice, ce au ca scop stimularea vanzarilor in anumite perioade de timp.

Participant la campanie: doar persoanele fizice, cu varsta de minim 18 (optsprezece) ani impliniti pana la data desfasurarii Campaniilor, cu domiciliul sau rezidenta legala in Romania, care acceptă Termenii si Conditiile prezentului magazin online.

Administratorul site-ului Esenta Naturii(www.esentanaturii.ro) isi rezerva dreptul de a promova campaniile promotionale in desfasurare, atat pe site cat si prin intermediul a diverse canale de comunicare (ex. e-mail, sms, whatsup, conturi de social media) fara detalierea tuturor termenilor si conditiilor de aplicare a acestora, conditiile complete fiind prezentate in sectiunea "Termeni si Conditii".

Produse participante: Produse cu pretul redus pentru o perioada delimitata de timp (decisa de vanzator), marcate corespunzator pe site. Produsele participante sunt disponibile in limita stocului existent si disponibil.

Conditiile de derulare si aplicare a fiecarei campanii promotionale organizate de Esenta Naturii sunt mentionate pe Site. Acestea se aplica prioritar oricaror alti termeni si conditii de desfasurarea ai campaniilor mentionati in afara Site-ului (www.esentanaturii.ro)

Codurile si voucherele de reduceri, cupoanele cadou, precum si alte modalitati de reducere a pretului nu se cumuleaza cu alte reduceri deja existente pe site-ul www.esentanaturii.ro

Pe perioada evenimentelor comerciale de tip “Black Friday”, "Cyber Monday", etc., utilizarea voucherelor si codurilor de reducere, precum si a cupoanelor cadou este suspendata.

Codurile de vouchere sunt transmisibile.

Participantii la Campanii nu au posibilitatea sa primeasca contravaloarea in bani a codurilor de vouchere si nici dreptul de a cere schimbarea acestora, in niciun fel.

Esenta Naturii (www.esentanaturii.ro)nu isi asuma responsabilitatea pentru folosirea incompleta, inexacta sau incorecta a voucherelor sau codurilor de reducere, precum si pentru folosirea acestora dupa expirarea Campaniilor.

Organizatorul campaniilor isi rezerva dreptul de a modifica conditiile de sesfasurarea a campaniilor promotionale, cu mentionarea pe Site, la loc vizibil, a conditiilor in vigoare.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Esenta Naturii(www.esentanaturii.ro)nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Esenta Naturii (www.esentanaturii.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratoriiEsenta Naturii (www.esentanaturii.rosau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia vor fi supuse legilor aplicate pe teritoriul Romaniei. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Esenta Naturii (www.esentanaturii.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Esenta Naturii (www.esentanaturii.roin orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Orice intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti Termeni de utilizare a site-ului, pot fi adresate prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de e-mail contact@esentanaturii.ro 

Modalitati de plata

Esenta Naturii (www.esentanaturii.rova pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

- Plata in sistem ramburs - se efectueaza integral la livrarea comenzii. 

In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre reprezentantul firmei de curierat care efectueaza livrarea.

- Plata securizata prin card bancar

 

Transport si retururi

Esenta Naturii (www.esentanaturii.rolivreaza prin intermediul firmelor de curierat rapid pe intreg teritoriul Romaniei. Printre companiile cu care colaboram se regasesc:

 • Fan Curier, DPD Romania, Sameday. Cargus, TNT, Nemo Express sau orice alta companie de curierat rapid selectata de vanzator - Livrare in 1-3 zile lucratoare , Cost 18 RON

 

 • Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 250RON, transportul este gratuit.

 • IMPORTANT - Pentru a asigura o livrare cat mai rapida, pe o zona de acoperire extinsa din Romania si la costuri optimizate, ne rezervam dreptul de a trimite coletele si cu alt curier rapid decat cel selectat in formularul de comanda.

 • Data fiind amploarea luata in ultimii ani de evenimentele comercial de tip “Black Friday”, "Cyber Monday", etc. va informam ca este posibil ca expeditiile din perioada acestor campanii sa sufere intarzieri la livrare in functie de disponibilitatea partenerilor nostri, respectiv companiile de curierat. Aceste intarzieri vor fi generate de volumele mari de colete ce vor trebui transportate in acele zile de catre toate firmele de curierat rapid din Romania. Va multumim pentru intelegere!

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PRIVIND UTILIZAREA DATELOR PERSONALE

 

SC EVIWAY HOME ESSENTIALS SRL (denumită în continuare „ESENTA NATURII”), persoană juridică română, cu sediul in Constanta, Str Nicolae Iorga nr 28, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J13/1417/2017, cod unic de înregistrare 37549769, vă transmitem această Politica de Confidentialitate pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.

1. Cui se aplică această Notă de Informare?

Prezenta Notă de informare se aplică prelucrării datelor cu caracter personal ale:

 • Partenerilor noştri contractuali precum furnizori, clienți („Parteneri comerciali”);

 • Vizitatorilor și utilizatorilor site-ului nostru www.esentanaturii.ro(„Utilizatori”);

2. Ce date colectăm despre dumneavoastră?

Colectăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • din informațiile pe care ni le furnizați prin completarea formularelor de pe site-ul nostru: formularul din pagina de Contact, formularul de Contact Rapid, formularul din pagina de Login, formularul pentru crearea unui cont nou de utilizator, formularul de Live Chat.

 • prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate.

Informațiile pe care ni le furnizați pot include numele, adresa de domiciliu, adresa de livrare, adresa de e-mail și numărul de telefon, precum și alte informații, după caz.

Prin activitatea desfășurată pe site, nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastră (i.e. informații despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală), cu excepția cazului în care:

 • suntem obligați să facem acest lucru prin lege; și/sau

 • în cazul în care ne-ați furnizat consimțământul dumneavoastră explicit în mod separat.

În cazul în care ne furnizați în mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interacțiunea dumneavoastră cu site-ul www.esentanaturii.ro sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate, din proprie voință și nu la cererea noastră, vom șterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre dacă nu considerăm că prelucrarea acestora este necesară pentru un scop legitim, cu excepția cazului în care ați făcut aceste date publice (de exemplu, într-un forum de mesaje care este vizibil publicului), caz în care vom șterge aceste date de pe site-ul www.esentanaturii.ronumai dacă legea impune astfel sau dacă nu dorim să le păstrăm.

De fiecare dată când vizitați site-ul www.esentanaturii.ro, colectăm automat următoarele date:

 • date tehnice, de exemplu acest lucru poate include Adresa Internet Protocol (IP) utilizată pentru conectarea calculatorului dumneavoastră la internet, informațiile de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul și platforma de operare, tipul dispozitivului și marca dispozitivului mobil; aceste date sunt colectate și prelucrate în numele nostru, prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți 

 • date despre vizita dumneavoastră, de exemplu acest lucru poate include date despre URL, secvență de clicuri către, prin și de la site-ul www.esentanaturii.ro(inclusiv data și ora), informațiile sau produsele pe care le-ați vizualizat sau căutat pe site.

În cazul în care obținem datele dumneavoastră cu caracter personal de la o terță parte, vă vom furniza toate informațiile relevante despre prelucrarea acestora cât mai curând posibil, dar nu mai târziu de o lună de la obținerea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

3. Care sunt scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal si care este temeiul juridic al prelucrării?

Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele cazuri:

 • atunci când trebuie să întreprindem măsurile necesare pentru a încheia un contract cu dumneavoastră;

 • atunci când trebuie să executăm un contract pe care l-am încheiat cu dumneavoastră;

 • atunci când trebuie să respectăm o obligație legală (i.e. legile aplicabile în relaţiile de muncă, contabilitate, audit);

 • atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele dumneavoastră (i.e. pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității IT și a rețelei informatice), cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese;

 • în cazul în care este necesar pentru interesul public sau în scopuri oficiale.

Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pentru diverse motive tehnice, administrative și operaționale, cum ar fi:

 • pentru a ne asigura de prezentarea conținutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastră;

 • pentru a îmbunătăți site-ul www.esentanaturii.ro, inclusiv funcționalitatea acestuia;

 • pentru administrarea site-ului www.esentanaturii.ro;

 • pentru operațiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiză a datelor, testare, cercetare, statistică și de cercetare;

 • pentru a păstra site-ul www.esentanaturii.roîn condiții de siguranță;

 • pentru publicitate și marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încât să oferim un conținut, inclusiv un conținut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastră.

În unele cazuri, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră (i.e. în cazuri de publicitate și marketing). În aceste cazuri, vă vom solicita separat consimțământul dumneavoastră, în mod transparent, atunci când furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Ulterior, vă puteți retrage consimțământul, în orice moment, trimițând o solicitare la adresa de e-mail contact@esentanaturii.ro. Retragerea consimţământului nu va afecta legalitatea prelucrării care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

Atunci când solicităm date cu caracter personal pentru a respecta obligații legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de către dumneavoastră este obligatorie. Acest lucru înseamnă că, dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relațiile contractuale sau să respectăm obligațiile legale ce ne sunt impuse. În toate celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este opțională și nu aveți obligația de a le furniza.

Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact și adresa de reședință, în scopul posibilei exercitări a drepturilor sau a reclamațiilor noastre împotriva dumneavoastră în viitor. Această prelucrare se bazează pe interesul nostru legitim, fiind necesar să ne exercităm drepturile în cazul unor eventuale litigii.

4. Cui transmitem datele cu caracter personal?

SC EVIWAY HOME ESSENTIALS SRL nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.

În cadrul SC EVIWAY HOME ESSENTIALS SRL , doar un număr limitat de membri ai personalului, au acces la datele dumneavoastră cu caracter personal. 

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autorităților guvernamentale, autorităților fiscale și/sau organelor de aplicare a legii, dacă acest lucru este impus de legile aplicabile sau dacă este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a condițiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terțe părți) în conformitate cu legile aplicabile.

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate unor terțe părți, astfel:

 • Către parteneri de afaceri, furnizori și subcontractanți pentru executarea tuturor contractelor pe care le încheiem cu dumneavoastră, în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dumneavoastră

 • Pentru livrarea comenzilor, către companiile specializate în servicii de curierat

 • Către furnizori de servicii care oferă sprijin administrativ, profesional și tehnic Companiei pentru suport IT, de securitate și resurse comerciale;

 • Către consultanți externi (i.e. avocați, contabili, auditori), în scopuri specifice, atunci când este necesar

5. Care este perioada de păstrare a datelor cu caracter personal?

Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru perioada necesară pentru a îndeplini scopurile enumerate în prezenta Politică sau pentru perioada impusă de legislația națională aplicabilă, în conformitate cu perioadele minime legale de păstrare aplicabile și/sau atât cât este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (și drepturile legitime ale altor persoane).

În cazul în care sunteți Client sau Partener Comercial, vă vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pe perioada exercitării relației contractuale cu dumneavoastră.

În cazul în care avem o relație comercială continuă cu dumneavoastră în calitate de Partener comercial vom continua să păstrăm aceste date cu caracter personal până la încetarea relației noastre comerciale și pentru perioada minimă de păstrare impusă de lege.

În cazul în care sunteți utilizator al site-ului http://www.esentanaturii.ro/(i.e. ați creat un cont de utilizator pe site), vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pentru în care contul de utilizator este activ.

În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în temeiul consimțământului dumneavoastră, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazului în care vă retrageți sau limitați consimțământul înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

 

6. Ce drepturi aveți?

Aveți urmatoarele drepturi conform legislatiei in domeniu:

 • Dreptul de vă confirma dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, și de a vă furniza o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal;

 • Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal prelucrate de website-ul www.esentanaturii.ro;

 • Dreptul de a solicita restrictionarea datelor personale de procesare de catre website-ul www.esentanaturii.ro;

 • Dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal de catre website-ul www.esentanaturii.ro(de exemplu utilizarea prelucrării în scopuri de marketing direct);

 • Dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal;

 • Dreptul de a vă retrage consimțământul, în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;

 • Dreptul de a depune o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că drepturile dumneavoastră descrise mai sus pot fi limitate în anumite situații și fac obiectul legilor și reglementărilor aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal. De exemplu, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi limitat în cazul în care putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal care prevalează față de interesele dumneavoastră. Va trebui să vă dovediți identitatea și să ne oferiți alte detalii care să ne ajute să răspundem cererii dumneavoastră.

Nu vom percepe o taxă pentru a răspunde cererii dumneavoastră cu excepția cazului în care acest lucru este permis de lege și, în cazul în care se percepe o astfel de taxă, aceasta va fi rezonabilă și proporțională cu cererea dumneavoastră.

Pentru a vă exercita unul sau mai multe din aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@esentanaturii.ro

7. Securitatea datelor cu caracter personal

Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate, cu scopul de a proteja datele cu caracter personal și de a împiedica accesul neautorizat la acestea. Am intrat în relații contractuale cu terţe părţi care oferă servicii de găzduire și aceste contracte includ obligații privind securitatea organizațională și tehnică a datelor cu caracter personal.

Sunteți responsabil pentru păstrarea confidențialității tuturor mijloacelor de autentificare (de exemplu, username, parole, etc.) utilizate de dumneavoastră pentru a accesa părți ale site-ului www.esentanaturii.ro. Transmiterea datelor prin internet nu este complet sigură. Deși facem tot posibilul pentru a vă proteja datele, nu putem garanta 100% securitatea datelor dumneavoastră transmise pe site-ul nostru; orice transmisie de date personale se face pe propriul dumneavoastră risc.

8. Confidențialitatea datelor minorilor

Site-ul www.esentanaturii.ronu colectează cu bună știință date personale de identificare de la persoane care nu au împlinit vârsta de 16 ani. Dacă părintele sau tutorele legal are la cunoștință faptul ca minorul aflat în custodia sa a furnizat site-ului www.esentanaturii.rodatele sale cu caracter personal, acesta trebuie să informeze imediat Esentanaturii, la adresa de e-mail contact@esentanaturii.ro .În cazul în care descoperim că o persoană care nu a împlinit vârsta de 16 ani a furnizat date cu caracter personal, prin intermediul site-ului www.esentanaturii.ro, atunci vom distruge aceste informații de pe serverele noastre imediat, cu excepția cazului în care părintele sau tutorele își dă consimțământul explicit pentru prelucrarea de către site a datelor cu caracter personal ale copilului în scopurile specificate.

9. Fișierele de tip cookies

Site-ul www.esentanaturii.routilizează fișiere de tip Cookie pentru a vă oferi o experiență mai bună atunci când navigați pe siteul nostru. Această prelucrare se bazează pe consimțământul dumneavoastră exprimat pe site sau prin setările din browserul dumneavoastră. 

10. Contact

Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către site-ul www.esentanaturii.ro sau dacă doriți să vă exercitați unul sau mai multe din drepturile ce vă revin, ne puteți contacta la adresa de e-mail CONTACT@ESENTANATURII.RO

Vă rugăm să nu divulgați date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informații legate de originea rasială sau etnică, de opinii politice, de convingeri religioase sau de altă natură, de sănătate sau de apartenență la un sindicat), numere de asigurare socială atunci când ne contactați.

Ultima actualizare: 21 iulie  2019.

Notă: Putem actualiza periodic această Politică și vă vom notifica orice modificare prin postarea noii variante pe site-ul www.esentanaturii.ro.

Vă rugăm să consultați periodic pagina dedicată Politicii de Confidențialitate pentru a fi la curent nu noile modificări.

bottom of page