top of page

Compara principalele amestecuri de uleiuri esentiale Doterra ® vs Young Living ® vs Plant Therapy ®

Actualizată în: 18 ian. 2021

Aveti un amestec de uleiuri esentiale preferat, de la Young Living ® sau Doterra ®? Daca da, puteti afla din tabelul de mai jos care este alternativa Plant Therapy !

Ce este un blend sau o sinergie de uleiuri esentiale ?


Este un amestec de doua sau mai multe uleiuri esentiale cu efecte mult mai bune decat utilizate separat. Amestecate, se obtin compusi complet noi, constituenții chimici dintr-un singur ulei putand avea un efect potentator asupra celorlalte uleiuri din amestec.

Toate blendurile Plant Therapy ® sunt create sau avizate de Robert Tisserand, acesta fiind unul dintre cei mai apreciati aromaterapeuti si experti in siguranta utilizarii uleiurilor esentiale la nivel mondial.


Daca sunteti interesati de un blend pe care nu il regasiti în graficul de comparație, va rugam sa ne contactati pentru a va recomanda un amestec cu proprietati similare sau a va ajuta sa va preparati un amestec personalizat, care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra.

In intocmirea graficului de comparatie de mai sus s-au luat in considerare in primul rand proprietatile terapeutice ale amestecurilor create de aromaterapeuti, mai mult decat uleiurile ce alcatuiesc aceste blenduri.



Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page