top of page
Product Page: Stores_Product_Widget

Ulei de Cocos  - descriere, recomandări

Foarte apreciat în cosmetică pentru textura, finețea și parfumul său, uleiul de cocos aplicat pe piele o lasă mătăsoasă, hrănită și hidratată. Este util pentru înfrumusețarea părului, se poate folosi și pe pielea copiilor.

Uleiul de cocos presat la rece, nerafinat și nedezodorizat, păstrază principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului, este potrivit și pentru copii mici. În special pielea uscată, descuamată sau aspră beneficiază de virtuțile acestui ulei exotic, de asemenea și părul uscat, tern, deteriorat sau indisciplinat.

Metoda de obținere: obținut prin presare la rece din pulpa fructului proaspăt

Calitate: Ulei de Cocos bio virgin - produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert

Proprietăți organoleptice: lichid uleios fluid sub temperatura de 24°C, peste această temperatură se solidifică și devine alb-ivoriu

Pe piele: absorbție bună, senzație semi-grasă

Ingrediente (INCI): cocos nucifera oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural și organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanță cu standardul ECOCERT


Proprietățile uleiului de cocos

  • nutritiv, hrănște pielea și reduce procesul de deshidratare
  • calmant pentru pielea iritată sau expusă la factorii de mediu (vânt, frig, soare)
  • emolient și catifelant, lasă pielea fină, moale și îngrijită
  • contribuie la restaurarea barierei hidrolipidice a pielii
  • hrănește și netezește firele de păr, protejează părul de deshidratare și de acțiunea factorilor de mediu


Recomandări, aplicații

  • îngrijirea pielii uscate, descuamate, crăpate, dure sau aspre
  • calmarea pielii a