top of page

Filtru Apa Robinet - TAPPWATER

Cel mai ieftin, facil si confortabil mod de a filtra apa de la robinet

woocommerce-all-product-review-average-r

Zeci de mii de clienti satisfacuti la nivel mondial

DE CE TAPPWATER ?

         In Romania din pacate apa potabila de la robinet trebuie filtrata, intrucat retelele de transport si distributie a acesteia sunt de multe ori invechite, existand riscul ca apa pe care o bem sa nu fie de cea mai buna calitate. Desigur ,exista varianta apei imbuteliate, insa din cauza imbutelierii si a transportului, costul acesteia devine unul deloc de neglijat. Pe de alta parte, “caratul” apei precum si sutele de ambalaje de plastic generate anual in urma utilizarii, reprezinta un aspect important in a opta pentru un astfel de filtru de apa (TAPPWATER), care este o solutie usor de montat si de intretinut. In urma filtrarii direct de la robinet, obtineti o apa curata si cu un gust bun, calcarul, clorul, rugina, plumbul, nisipul, mercurul, salmonella ,pesticidele, erbicidele, nitratii precum si alte metale grele daunatoare sanatatii umane, fiind retinute.

Scorul calitatii apei filtrate TAP , realizat de SimpleLAB

SimpleLab este unul dintre dintre cele mai renumite laboratoare de testare a calitatii apei din San Francisco,SUA. Ei au dezvoltat un sistem de masurare a apei filtrate ,alocandu-i un punctaj de la 0-100. Apa filtrata cu solutia de filtrare apa TAPPWATER obtinand un remarcabil scor 98. Raportul detaliat il puteti gasi pe site-ul oficial SimpleLAP accesand acest link.

raport calitate apa TAPP.jpg

Alte Certificari ale sistemuluide filtrare apa TAPPWATER

 

US Food Grade FDA and European Legislation on Food Contact Materials -Produsul nu prezinta niciun pericol asupra sanatatii omului precum si al mediului, conform articolului 3 din Regulamentul de lucru 1935/2OO4/EC. Este produs conform Regulamentului 2O23/2OO6/EC asupra bunelor practici de productie

European Standard EN 1208:2005 Compliant -Standardul European EN 1208:2005 pentru chimicalele si procesele utilizate in tratarea apei destinate consumului uman.

RoHS2 Compliant (EU) - Nu contine substante interzise peste normele maxime admise (MCV) conform articolului 4 si anexei II Directivei Uniunii Europene 2011/65/EU, cu privire la interzicerea utilizarii substantelor periculoase, cunoscute si sub numele RoHS2

REACH Compliance (EU) - Asigura ca produsul nu contine chimicale din lista REACH SVHC

BPA Free - Asigura ca produsul a fost verificat pentru a nu contine urme de BPA

Solar Impulse - Certificare care atesta reducerea emisiilor de CO2
Cruelty Free - Acest produs sau serviciu nu raneste sau ucide animalele nicaieri in lume

Eco-friendly - Produsele sau serviciile indeplinesc un inalt standard de mediu pe parcusul ciclului de viata al acestora. De la materie prima la productie,distributie si reciclare.
Lead free - Acest produs NU contine Plumb 

alte certificari filtru apa.jpg
Screenshot 2021-01-16 at 16.44.24.png
Screenshot 2021-01-16 at 16.44.37.png
Screenshot 2021-01-16 at 16.44.46.png

CARACTERISTICI FILTRARE

- Tehnologie de filtrare : Blocare carbon activat (1-2 microni)

- Capacitate de filtrare: 4Litri/minut

- Cartusele asigura o filtrare eficienta timp de 3 luni

Screenshot 2021-01-16 at 16.44.55.png
Screenshot 2021-01-16 at 16.45.02.png
Screenshot 2021-01-16 at 16.45.07.png

INSTALARE

- Instalare usoara: Se ataseaza la un robinet standard in cateva secunde, nefiind nevoie de un instalator pentru a il conecta.


- Garantia compatibilitatii cu toate filetele ROTUNDE ale robinetelor ce au un diametru cuprins intre 16-24 mm.


- Dimensiuni si Greutate :12.4 x 7.4 x 10.9 cm; 363 g

Nu avem produse de afișat în momentul de față.

TAPP2Twist_Table_RO.jpg
bottom of page